Vanhempainillan muistio

  • Valmentajina toimivat tällä kaudella Elisabeth (Betty) Salm ja Aada Tourunen. 
  • Käytiin kertaalleen läpi ryhmän säännöt, jotka sovittiin yhdessä uimareiden kanssa. Säännöt löytyvät tästä blogista, jos ne ovat päässeet unohtumaan.
  • Tässä vaiheessa uintiuraa olisi hyvä olla varusteista räpylät, sormilättärit, snorkkeli, bandi, lauta, pullari ja kuminauha. Jos varusteiden hankkimisen kanssa on hankaluuksia tai kaipaatte lisätietoa niistä, olettehan rohkeasti yhteydessä valmentajiin tai Janne Virtaseen janne.jvsport@gmail.com. Tästä linkistä infoa varusteiden hankkimiseen Aallon nettisivuilla: Varusteet
  • Sairasteluista sekä muista poissaoloista aina ilmoitus ajoissa jommalle kummalle valmentajalle tai Whatsapp-ryhmään. Poissaoloa ilmoittaessa pitää mainita myös syy poissaololle. Koronatartunnasta kertominen on suositeltavaa, jolloin valmentajat osaavat ottaa tämän huomioon uimarin palatessa altaille. Tätä tietoa ei luontaisesti jaeta kenellekään ulkopuoliselle, ryhmäläisille tai muille valmentajille. Vanhempien Whatsapp-ryhmään on jaettu kuva liittyen treeneihin palaamiseen koronasairastelun jälkeen. Luettehan sen läpi! Yksittäisiä poissaoloja voi korvata Flippereiden tai Vesikiitäjien treeneissä. Tästäkin etukäteen ilmoitus Bettylle tai Aadalle.
  • Eniten käytetyt viestintäkanavat ovat Whatsapp sekä sähköposti. Blogiin tulee yleensä tietoa kisoista sekä kisalajit tai muuta laajempaa infoa. Blogiakin on siis hyvä seurata ahkerasti! Viestiä voi toki laittaa myös MyClubin kautta, mutta tekstiviestillä tai tavallisella sähköpostilla tavoittaa valmentajat parhaiten. Tarvittaessa voi soittaakin.
  • Olemme sovinneet, että Aada hoitaa kisoihin liittyviä seikkoja, kuten kisalajien tiedustelua uimareilta jne. Bettylle voi laittaa viestiä muihin asioihin liittyen, mutta toki myös Aadalle!
  • Tämän kevään kilpailukalenteria pääsette halutessanne tarkastelemaan tästä linkistä: Kilpailukalenteri
  • Olettehan vanhemmat myös reippaasti mukana toimitsijahommissa. Apukäsiä tarvitaan aina. Tästä pääsee kirjaamaan itsensä johonkin tehtävään seuraavissa JS-Cupeissa 19.02.22: Toimitsijalista
  • Muistattehan tarkistaa, että teillä on oikeat sähköpostiosoitteet MyClubissa, jotta sen kautta kulkeva viestintä ja laskutukset toimisivat ongelmitta!
  • Lopuksi vielä tiedoksi, että valmentajat eivät vastaa viesteihin klo 21 jälkeen, ellei ole hätätilanne. Tällaisissa tapauksissa suositellaan soittamista. Muissa tapauksissa viesteihin vastataan vasta seuraavana päivänä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Märsky-Uinnit 28.5.22

Rollo-info

Infoa kauden aloituksesta+syksyn treeniajat